Cine suntem si ce vrem:)

Bine ati venit pe taramul nostru vrajit, CulturaVintage!

Suntem Gabi Urda si Ioana Antonica, pasionate de vintage, moda, DSC_0467istorie, farmecul lucrurilor bine facute, din vremuri apuse in care timpul avea rabdare si viata curgea altfel.

Ne uneste dorinta de a impartasi cu voi comorile descoperite here and there and everywhere, intr-o incercare de a dovedi ca moda poate fi sustenabila si in era consumerismului, ca toate-s vechi si noi is toate, si ca vintage este cea mai valida optiune pentru pasionatele de moda ce cunosc pretul industriei fashion.

Gabi Urda este consultant de imagine, organizeaza si tine

workshopuri in toata tara. De asemenea este initiatoarea fenomenului Yard Sale, pe care il organizeaza de peste 3 ani:

“Sunt Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal.

DSC_0178 (Copy)

Te ajut sa

vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare. Sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alege

rile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.”

Proiectul CulturaVintage a dospit cuminte pana a ajuns la maturitate, iar de atunci Universul a conspirat si lucrurile au prins forma, parand ca au o viata proprie.

Ioana iubeste hainele dintotdeauna.

A avut in jur influente din alte vremuri, in persoana bunicilor-cu haine si pantofi la comanda, perfect croite, purtate cu demnitate de oameni care-si pastrau tinuta si eleganta in orice gest, oricat de banal. Influenta continuata in DSC_0322persoana mamei si a matusii, cu stil inascut si fler in a alege doar ce le avantajeaza silueta si personalitatea.

Are un ochi format pentru gasirea comorilor, oricat de bine ascunse. Vede potentialul unei haine dincolo de combinatiile clasice. Vanatoarea de haine vintage este placerea ei cea mai mare, urmata indeaproape de placerea de a construi tinute si a dovedi puterea pieselor vestimentare bine alese.

Acestea suntem noi.

Ne completam reciproc, iubim la nebunie sa ne aflam in mijlocul hainelor, sa le cautam, sa le scoatem la lumina, sa le purtam, iar de acum sa vi le oferim impreuna cu sfaturi, idei, styling si solutii personalizate.

Scopul nostru nu este sa vindem haine. Ce ne deosebeste este energia autentica pe care comorile vestimentare o aduc in noi, molipsitoare si mereu noua.

Alaturi de o haina aleasa cu grija, fotografiata profesionist si pusa in contextul potivit, punem sfaturi, idei de stilizare, impartasim creativitatea si experienta noastra pentru a va oferi o imagine completa a obiectului vestimentar.

De unde vine, din ce epoca este, ce istorie are, ce il face deosebit?

Si cel mai important, cum il integram in stilul personal, in garderoba deja existenta, in viata noastra.

Cum il facem sa devina o piesa valoroasa?

Cunoscandu-i intregul potential, punandu-l in diverse contexte, facand exercitii de stil, impreuna descoperim valoarea unei croieli, a unui material, a unei culori.

Suntem aici, ne plac provocarile, folositi cu incredere mijloacele de comunicare si scrieti-ne daca doriti:

  • O schimbare de imagine, pentru ca, nu-i asa, hainele ne reflecta personalitatea. Bine alese, vor creste increderea in sine, si veti pune in acord interiorul si exteriorul.

 

  • O piesa vestimentara anume, o sesiune de cumparaturi personalizata, un tip anume de haine, cu anumite croieli sau dintr-o epoca anume, greu de obtinut in marile magazine.

 

  • Orice detalii despre comorile de pe site-la cerere se pot modifica la croitoreasa, pentru a vi se potrivi perfect, in cazul in care va place un anume lucru, intr-o marime nepotrivita.

 

  • Pentru sedinte foto/filmai tematice, va punem la dispozitie comorile noastre, scrieti-ne fara ezitare.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.